Navigatie- en restapparatuur

Een overzicht van de door ons te leveren en installeren apparatuur aan boord

Navigatie- Communicatie- en veiligheidsapparatuur

Als schipper van uw jacht bent u verantwoordelijk voor een goede uitkijk tijdens het varen. Door te kijken en te luisteren maar ook door gebruik te maken van alle beschikbare middelen. Zo kunt de situatie en het eventuele gevaar voor aanvaring passend beoordelen.

Er is op het gebied van navigatie en communicatie in de laatste decennia veel veranderd. Geavanceerde apparatuur is veel toegankelijker geworden. Deze apparatuur communiceert steeds vaker onderling om u naadloos een informatie-stroom te kunnen geven.  Deze informatiestroom met betrekking tot de navigatie, communicatie en onderlinge scheepsbewegingen draagt bij aan een veilige vaart.

In deze wereld van mogelijkheden kunnen wij u ook advies geven en desgewenst de apparatuur leveren en/of installeren. U kunt hierbij denken aan:

  • GPS in combinatie met Kaartplotter
  • Dieptemeter
  • Marifoon (inclusief het programmeren van de verplichte ATIS code)
  • Radar
  • AIS

Indien u verder uit de kust vaart en u uw navigatie- en communicatiesysteem hier op aan wilt laten sluiten, dan geven wij u graag een passend advies. Neem gerust contact met ons op!

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14 meter en een totale hoogte/breedte van 3.95 meter. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Service, Onderhoud en Restauratie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.