Hydraulische Installaties

Advies, reparatie en installatie van hydraulische installaties op uw jacht

Hydraulische installaties op uw jacht

Op een jacht zitten vaak veel verschillende soorten hydraulische installaties. Bij het bouwen van een jacht worden er bijzondere eisen aan het ontwerp en de uitvoering van hydraulische installaties gesteld. Uiteraard niet zonder reden, hydrauliek wordt vaak toegepast waar installaties met grote krachten werken en een hoge mate van betrouwbaarheid gewenst is.

Wij leveren maatwerk oplossingen voor motorjachten, zowel deelsystemen als complete installaties. Denk hierbij aan het hydraulisch systeem voor de stabilizer-vinnen, (automatische) stuur systemen of de stern- of jet drive, etc.

 

Onderhoud van hydraulische installaties

Hydrauliek speelt een steeds grotere rol op moderne (plezier) jachten. Zelfs op de kleinste jachten kunnen geavanceerde hydraulische installaties aanwezig zijn. Deze hydraulische installaties kunnen een belangrijke functie innemen. Het is daarom belangrijk om hydraulische installaties regelmatig te onderhouden en te controleren op eventuele gebreken en lekkages.

 

Installatie van hydraulische installaties

Voor de installatie van hydrauliek houden wij rekening met de installaties die er al op uw jacht aanwezig zijn. Voor het toekomstige onderhoud en de waardevastheid van uw jacht is het belangrijk zoveel mogelijk aan te sluiten bij de gebruikte merken en systemen. Als all-round jacht-service kunnen wij uw jacht voorzien van compleet nieuwe of deels nieuwe hydrauliek.

 

Advies & aanschaf van hydraulische installaties

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u begeleiden bij de aanschaf van hydraulische systemen voor uw jacht. Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14 meter en een totale hoogte/breedte van 3.95 meter. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Service, Onderhoud en Restauratie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.