Watersport & Pleziervaart

Onderhoud en reparatie van uw boot voor onbezorgd genieten op het water!

Watersport

Een dagje op het water geeft veel ontspanning en plezier. Maar wanneer de boot niet goed functioneert is het gauw gedaan met het plezier. Ook kleine lekkages kunnen voor veel schade zorgen en maken uiteindelijk misschien dat u helemaal geen zin meer heeft om er op uit te gaan.

Wij begrijpen dat plezier en ontspanning voorop moeten staan en kunnen u geheel ontzorgen op het gebied van onderhoud en reparaties van uw (motor)boot. Wij reviseren, repareren en onderhouden zowel grote als kleinere jachten, speedboten, snelle rib boten en polyester vaartuigen. Alle voorkomende reparaties schatten wij op voorhand in en verhelpen we zodat u veilig en ontspannen het water op kunt!

Jaarlijks onderhoud van uw boot

Om er zeker van te zijn dat u onbezorgd kunt varen is het verstandig uw vaartuig ieder jaar door ons te laten controleren. Eventuele zwakke plekken worden op deze manier tijdig opgespoord. Ook krijgt u een beter beeld van eventueel toekomstig onderhoud. Indien gewenst adviseren wij ook graag bij de aanschaf van een nieuwe boot.

Uw boot klaar voor het vaar seizoen!

Voor het vaarseizoen nog even uw boot of jacht nalopen? Geen probleem! Een snelle onderhoudsbeurt voordat de boot te water gaat kan u veel ellende schelen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken die alleen op het droge aangepakt kunnen worden. Zoals de boegschroef, roer, huid afsluiters, schroefsafdichting, etc. Wij maken uw boot helemaal vaarklaar!

Yacht Service Ubels Westeremden Loods

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14m en een totale hoogte/ breedte van 3.95m. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Service, Onderhoud en Reparatie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.