Installatie

Aanleg en installatie van nieuwe systemen zoals onder andere elektrische- en hydraulische systemen, koelwater, drinkwater en nog veel meer.

Installatie

Voor de installatie van nieuwe systemen of elektra houden wij altijd rekening met de bestaande installaties. Voor het toekomstige onderhoud en de waardevastheid van uw jacht is het van belang dit op elkaar af te stemmen. Zodoende dragen we bij aan een prettiger gebruik van uw jacht in de toekomst.

In overleg kunnen we alle voorkomende installaties vernieuwen of volledig voor u ontwerpen en installeren. Of het nou gaat om nieuwe hydrauliek, machinekamer installaties of elektra of navigatie-apparatuur bij ons bent u verzekerd van een gedegen installatie, nette afwerking en duidelijke handleidingen voor het verdere onderhoud en het gebruik.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!

 

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14m en een totale hoogte/ breedte van 3.95m. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Service, Onderhoud en Restauratie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.