Onderhoud en Reparatie

Van motoronderhoud tot laswerk en polyester reparaties.

Onderhoud en reparatie van uw Jacht

Goed onderhoud is dus essentieel voor uw vaarplezier. Het houdt uw schip waardevaster, vaarklaar en veiliger. Regelmatig onderhoud kan voor een groot deel schade en de daarmee gemoeide kosten voorkomen.

Bij herstel werkzaamheden (schade) of veranderingen aan uw jacht (denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een luik of boegschroef is het zaak dat deze werkzaamheden goed worden uitgevoerd en dat deze de constructie of waterdichtheid niet negatief beïnvloed. De kennis van materialen of materialen die niet verenigbaar zijn is hierbij van groot belang.

 

Onderhoud en reparaties aan de machinekamer

Bij het onderhouden van de motor en randsystemen komt meer kijken dan alleen de standaard motor servicebeurt. (bij uw auto heeft u de jaarlijkse APK waarbij uw auto grondig wordt nagekeken op alle veiligheid gerelateerde items, bij jachten is een dergelijke keuring niet verplicht maar wel essentieel.

Voor een goed functionerend en betrouwbaar geheel moeten ook de aandrijflijn (van motor tot en met de schroef), uw elektrische installaties binnen en buiten de machinekamer, de bilge pompen met slangen, etc. met enige regelmaat worden gecontroleerd. Waar nodig moeten componenten worden schoongemaakt, gerepareerd of vervangen.

Lees meer over motoronderhoud en machinekamer-onderhoud »

 

Onderhoud en reparatie van hydraulische installaties

Hydrauliek speelt een steeds grotere rol op moderne (plezier) jachten. Zelfs op de kleinste jachten zijn geavanceerde (kunnen geavanceerde hydraulische installaties aanwezig zijn) hydraulische installaties aanwezig die een belangrijke functie innemen. Het is daarom belangrijk om deze hydraulische installaties regelmatig goed te onderhouden en met regelmaat te controleren op eventuele gebreken en lekkages.

Lees meer over onze werkzaamheden op het gebied van hydrauliek »

 

Onderhoud van elektrische installaties

Ook de elektrische installaties moeten periodiek gecontroleerd worden zijn is aan onderhoud onderhevig door slijtage, trillingen en corrosie. Bij ons standard ? Yacht Service kunt u ook terecht voor een inspectie van de elektrische installatie systemen aan boord en kunnen hierbij ook advies geven over de veiligheid van uw installatie standaard inbegrepen. Zodat u ook veilig kunt varen bij een wat steviger windje.

Lees meer over de mogelijkheden op het gebied van elektrische installaties »

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14m en een totale hoogte/ breedte van 3.95m. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Hermotorisering en ombouw naar elektrisch

Op zoek naar een goede investering? Laat dan uw jacht of sloep bij ons ombouwen naar een elektisch vaartuig. Stil en emissievrij varen in alle vaargebieden! Lees meer over uw boot ombouwen naar elektrisch »

Service, Onderhoud en Restauratie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.