Laswerk

Met vakkundig laswerk repareren en verbouwen wij uw jacht!

Laswerk aan uw jacht

Er zal een moment komen dat er ook aan uw boot iets gelast moet worden. Het liefst natuurlijk voor een vernieuwing of het inbouwen van nieuwe apparatuur aan boord, maar soms ook als reparatie van een beschadiging. Wat de reden ook is, het is belangrijk dat het lassen goed en netjes wordt uitgevoerd. Zeker bij het lassen van het onderwaterschip is het vanzelfsprekend dat de lassen waterdicht moeten zijn.

 

RVS, Staal of Aluminium lassen

Deze verschillende materialen kunnen allemaal door ons worden gelast. Dankzij onze jarenlange ervaring met allerlei verschillende soorten laswerk is uw klus bij ons in goede handen!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw jacht. Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14 meter en een totale hoogte/breedte van 3.95 meter. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Service, Onderhoud en Restauratie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.