Over Ons

Elke passende oplossing ligt te wachten totdat het juiste probleem komt boven drijven

Yacht Service Ubels

Eigenaar Henk Ubels biedt al jaren zijn service aan in de Maritieme wereld en heeft na een brede scholing in de Nautische- en Technische sector, veel ervaring opgebouwd in verschillende facetten van de plezier- en beroepsvaart waaronder nieuwbouw, afbouw, inrichting en het navigeren op zeewaardige werkboten in vaargebieden A1 en A2. Het onderhouden, repareren en verbeteren van technische installaties alsmede het onder klasse brengen heeft geleid tot kennis en ervaring die nu in de vorm van Yacht Service Ubels tot uiting is gekomen.

Verschillende samenwerkingsverbanden hebben geleid tot een breed netwerk van vakmensen en vakkennis waardoor de instelling ontstaan is dat elke passende oplossing ligt te wachten totdat het juiste probleem komt boven drijven.

De yacht service wordt al enige tijd verleend maar met de oprichting van Yacht Service Ubels wordt deze nu specifiek benoemd omdat wij niet alleen diensten verlenen, maar vooral willen werken aan een goede klantgerichte service in een vorm die u past.

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14 meter en een totale hoogte/breedte van 3.95 meter. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Onze klanten

Hier bevinden zich onze klanten (max 1 pion per plaats).

Yacht Service Ubels

Bredeweg 16
9922PD Westeremden

Service, Onderhoud en Reparatie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.