Elektrische Installaties

Advies, reparatie en installatie van elektrische installaties op uw jacht

Elektrische installaties op uw jacht

Op een jacht zitten verschillende soorten elektrische installaties die globaal in de volgende categorieën kunnen worden ingedeeld:

  • De accu’s
  • Het laad system van uw accu’s
  • De distributiekast voor de verbruikers
  • Het schakelpaneel en de zekeringen
  • Het start-en stop systeem van uw motor
  • De motor bewaking en alarmering
  • De aarding van uw installatie
  • De walstroom installatie

Het goed functioneren en tijdig laten controleren van deze systemen is erg belangrijk. Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud, reviseren of moderniseren van complete elektrische systemen. Ook voor het ontwerpen van een nieuw schema of voor de aanschaf en installatie van nieuwe apparatuur kunt u rekenen op ons vakmanschap.

 

Onderhoud van elektrische installaties

Al deze elektrische installaties moeten af en toe gecontroleerd worden. Deze systemen zijn aan onderhoud onderhevig door slijtage, trillingen en corrosie. Bij ons kunt u terecht voor een inspectie van de elektrische installatie systemen aan boord. Wij kunnen u hierbij ook advies geven over de veiligheid van uw installaties.

 

Installatie van elektrische installaties

Voor de installatie van nieuwe elektrische componenten houden wij rekening met de installaties die er al op uw jacht aanwezig zijn. Voor het toekomstige onderhoud en de waardevastheid van uw jacht is het belangrijk zoveel mogelijk aan te sluiten bij de gebruikte merken en systemen. Als all-round jacht-service kunnen wij uw jacht voorzien van compleet nieuwe of deels nieuwe systemen. We bouwen dit alles naadloos in uw jacht en sluiten alles volgens de geldende normen aan. Ook kunnen wij desgewenst, bij oplevering een schema van de nieuwe situatie aanleveren, voor eventueel later onderhoud, storing zoeken en reparaties.

 

Advies & aanschaf van elektrische installaties

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u begeleiden bij de aanschaf van elektrische componenten of aanpassingen van uw systemen. Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14 meter en een totale hoogte/breedte van 3.95 meter. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Service, Onderhoud en Restauratie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.