All Round Jacht Service

All round Service voor uw jacht, het hele jaar door

Het winter-klaar maken van uw Jacht,

Naast onze werkzaamheden op aanvraag en installatie– en reparatiediensten bieden we een all-round jachtservice aan. Een van de onderdelen van deze service is het winterklaar maken van uw jacht. Een haastige stalling aan het einde van het vaarseizoen kan onnodige kosten met zich mee brengen in het nieuwe vaarseizoen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Smeerolie wordt bij voorkeur voor de stalling vervangen zodat de verbrandingsresten en corrosieve bestandsdelen in de smeerolie de lagers en andere gesmeerde onderdelen in uw motor niet kunnen aanvreten bij een lange winterstop.
  • Afhankelijk van de chemische samenstelling/werking van uw accu’s worden uw accu’s het beste vol of halfvol weg gezet voor de winter. Het is ook verstandig om, indien uw accu’s niet aan de lading blijven staan, deze volledig los te koppelen om te voorkomen dat deze langzaam leeg getrokken worden en u aan het begin van het nieuwe seizoen kostbare nieuwe accu’s moet aanschaffen.

Ook het volledig vullen van uw brandstoftank en deze te stabiliseren voor de winteropslag wordt aangeraden.

U begrijpt dat er zo talloze punten zijn die voor de stalling nagekeken moeten worden. Dit kan op uw eigen verzoek met gewenste werkzaamheden, met behulp van onze uitgebreide checklijsten. Of u kunt dit geheel door ons laten verzorgen waarbij onze lijst met uitgevoerde werkzaamheden kan dienen als leidraad voor uw volgende stalling.

 

Het seizoen-klaar maken van uw Jacht,

Ook voor het vaarseizoen even uw jacht nalopen kan u veel ellende schelen, denkt u bijvoorbeeld aan zaken die alleen op het droge aangepakt kunnen worden zoals uw boegschroef, roer, huid afsluiters, schroefsafdichting, etc. Ook hierin bieden we passende oplossingen.

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14m en een totale hoogte/ breedte van 3.95m. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Service, Onderhoud en Restauratie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.