Polyesterwerk

Alle polyester schade aan uw jacht weer vakkundig en onzichtbaar weggewerkt

Polyester schade aan uw jacht repareren

Schade aan het polyester werk van uw schip komt meestal door osmose of door een aanvaring. Ongeacht hoe de schade is ontstaan, is het natuurlijk van belang deze zo snel mogelijk te laten repareren om verdere gevolgschade te voorkomen. Wij repareren niet alleen houten, stalen en aluminium jachten, maar kunnen ook uw polyester jacht zeer vakkundig repareren.

Let op: Het herstellen van schade aan polyester is echt specialistenwerk. De schade aan het polyester moet na herstel volledig onzichtbaar zijn. Wij repareren uw schade volledig, vakkundig en onzichtbaar!

 

Herstel polyester jacht

Na het schoonslijpen van de schadeplek maken we aan de binnenzijde een precies passende mal. Dit is om luchtlaagjes, die weer osmose of lekkages kunnen veroorzaken, te voorkomen. Daarna wordt de plek gelamineerd met polyesterhars en glasvezel, zo geven we de schadeplek weer een stevige basis. Na het lamineren met vezel en hars brengen we meerdere lagen polyesterplamuur aan. Deze plamuurlagen worden steeds terug geschuurd tot er een superglad geheel is ontstaan. Daarna brengen we de gekleurde gelcoat en de topcoat in ongeveer vijf lagen aan. Als laatste wordt alles gepoetst tot een glanzend geheel. De sporen van de schade zijn na deze vakkundig uitgevoerde polyesterreparatie compleet verdwenen, ook op de lange termijn.

 

Heeft u schade aan het polyesterwerk van uw schip?

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte opvragen? Laat uw schade snel repareren, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Yacht Service in Groningen

Onze werkplaats is gevestigd in Westeremden waar we onderdak kunnen bieden voor reparatie en onderhoud aan jachten tot een lengte van 14 meter en een totale hoogte/breedte van 3.95 meter. Daarnaast repareren en onderhouden we jachten door heel Groningen. Vanuit o.a de havens in Lauwersoog, Delfzijl, Appingedam, Eemshaven en Groningen kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud!

Service, Onderhoud en Restauratie van kleine tot middelgrote jachten.

Zorgeloos genieten van uw jacht in het vaarseizoen? Wij installeren, repareren en onderhouden uw jacht.
Van motoronderhoud, laswerk en polyester reparaties tot het aanleggen van nieuwe systemen zoals elektrische, hydraulische, koelwater of drinkwater systemen.